Spreken

Ik geef lezingen over een leven lang leren binnen en buiten organisaties. 

Ik geef lezingen over:

Hoe je als organisatie zorgt dat je blijft leren en dus groeien.

Hoe je je eigen ontwikkeling kunt sturen

Hoe je als onderwijsinstelling beter kunt aansluiten op de ontwikkeling van je leerlingen/studenten

Wat maakt mij een expert?

Mijn expertise put ik uit 3 jaar lang onderzoek naar hoe mensen en organisaties het beste kunnen leren. Daarnaast vormt mijn eigen ervaring in het organiseren van mijn eigen leren buiten het schoolsysteem om natuurlijk een belangrijke basis.

Hoe ziet het eruit?

Samen kijken we hoe mijn bijdrage het beste op jouw event past. Een gangbare opzet voor mij is een talk van 30 min gevolgd door 15 minuten vragen en interactie.

Wat kan je verwachten?

Mijn lezingen zijn praktisch en interactief. Ik sta nooit alleen maar te zenden, want ik geloof dat het leereffect van het publiek het grootste is als ik afstem op hun leerbehoefte. Dit betekent dat mijn voorbereidde lezing bijna altijd vermengd wordt met vragen tussendoor en korte intermezzo's. 

Wat kost het?

Mijn tarief voor spreekklussen ligt tussen de €1000,-  en €2000,-excl. btw. Mijn prijs is afhankelijk van de duur, context en eventueel aanvullende wensen. 

Ik sprak eerder onder andere voor:

Ik sprak eerder onder andere voor:

Vraag een lezing aan:

Emma is de Greta Thunberg van het leren. Ze heeft een heel eigen, onconventionele en ontzettend wijze kijk op leren en schroomt niet te confronteren waar nodig en je je waarheden te laten onderzoeken.

 

Een lezing van haar is leren. De Eckart Wintzen lezing die ze voor Better Future gaf voor een zaal vol ondernemers en managers bracht de juiste leergolf in beweging. 

Michel Barth | voormalig managing partner Better Future | founder Betterpreneurs

  • Instagram

Contact