Pakketten

Deze tijd vraagt om veel leren. 

Hoe je het ook wendt of keert — de wereld veranderd. En snel ook. 

 

Technologische innovaties vliegen ons om de oren, maar ook hoe we met elkaar werken verandert. Van scrum naar agile en van zo min mogelijk vergaderen tot lange gesprekken over kernwaarden. Medewerkers wisselen steeds sneller van baan en contracten worden van steeds flexibelere aard. 
 

Dit klinken misschien als allemaal separate ontwikkelingen, maar in essentie veroorzaken ze allemaal hetzelfde:

We moeten snel en veel leren.

Ik bekijk ieder organisatievraagstuk als een leervraagstuk: het is tot nu toe nog niet gelukt en dus moet er iets geleerd worden.

Mijn werkwijze:

Ik put mijn ervaring uit drie jaar onderzoek naar hoe je jouw eigen ontwikkeling stuurt. 

Alles wat ik mensen nu leer is gebaseerd op mijn eigen ervaring, maar dat betekent niet dat er geen theorie aan te pas komt. 

Ik werk hands-on en focus op wat wél werkt. Lange gesprekken over waarom de dingen altijd zo gedaan zijn vind ik niet functioneel. Ik geloof echter niet in 'grote stappen snel thuis' en heb daarom ook oog voor de onderstroom en alles wat niet gezegd wordt.

Aanbod:

Training: leren doe je zelf

Leren is veel meer dan een jaarlijkse cursus volgen. Leren doe je namelijk elke dag en is een essentieel onderdeel van jouw professionaliteit. 

In deze training leer ik je hoe je jouw eigen leerproces stuurt. Je formuleert een doel en ik geef je de tools om dat stap voor stap te bereiken. 

Praktisch: ik geef deze training voor een groep van maximaal 12 mensen op een locatie naar keuze. Kosten bedragen €1000,- excl. btw.

Training: een lerende organisatie

Leren doen we altijd van en met elkaar. Vaak zie ik organisaties de ene naar de andere externe partij inhuren voor een training, terwijl de expertise al lang in huis is. 

Hoe zorg je er echter voor dat je als team/organisatie elkaars expertise blijft vinden? Hoe zorg je ervoor dat je met elkaar blijft leren en niet blijft hangen waar het veilig voelt?

In deze training leer ik jullie de theorie en tools die je nodig hebt om een lerende organisatie te worden. 

Praktisch: ik geef deze training voor een groep van maximaal 12 mensen op een locatie naar keuze. Kosten bedragen €1000,- excl. btw.

Advies: traject op maat

Ik geloof niet in lange adviestrajecten, maar weet wel dat een expert met een frisse blik soms een wereld van verschil kan maken. 

Zit jouw organisatie met een vraagstuk rondom learning? Is jullie verloop hoger dan wenselijk? Krijgen jullie de neuzen niet dezelfde kant op?

Bel gerust en dan kijk ik hoe ik je kan helpen. Als het om advies gaat geloof ik niet in 1 oplossing, daarom maak ik altijd een traject op maat.

Wanneer ik denk dat ik niet de beste match ben, verwijs ik door waar mogelijk.

Organiseer je een event?

Boek mij als spreker.

  • Instagram

Contact