Emma Stoks

Gillis van Ledenberchstraat 76

1052 VK Amsterdam 

KVK: 69438560

  • Instagram

Contact

Jouw organisatie staat stil. 

 

Jullie proberen al tijden een innovatie door te voeren, maar ondanks alle goede intenties, snode plannen en meesterlijke strategieën lukt het maar niet.

 

Er zijn te veel urgente dingen die steeds het proces verstoren en het probleem lijkt met de dag ingewikkelder te worden. Jullie geloven niet meer in jullie eigen werkwijze, je hebt niet de skills die je nodig hebt, of je werk lijkt alleen maar stress op te leveren.

Waarmee help ik je?

Ik help jouw organisatie terug naar een ontspannen, maar lerende staat. Dit doe ik door terug te geven wat ik waarneem en je vervolgstappen te adviseren.  

Ik werk niet vanuit een vast model of standaard methode, maar van mens tot mens en met jouw context als uitgangspunt. Mijn aanpak is helder, praktisch en gericht op de toekomst. Voor eindeloze rapporten en bureaucratie ben je bij mij niet aan het goede adres.

Pakketten

Scan

 

Voor wie?

Voor organisaties die weten dat het anders moet, maar niet weten waar waar ze moeten beginnen. 

Wat doe ik precies voor je?

Ik ben een dag aanwezig in jouw organisatie. Op die dag doe ik wat je noemt veldonderzoek. Ik drink koffie met betrokken medewerkers en observeer het reilen en zeilen van jouw organisatie. Een week later geef ik je alles wat ik heb waargenomen terug, inclusief mijn adviezen voor vervolgstappen.

Investering:

€1497,- excl. btw.

Strategie

 

Voor wie?

Voor organisaties die op zoek zijn naar hulp bij het vormen van een nieuwe strategie op leren. 

Wat doe ik precies voor je?

Ik begeleid jouw organisatie in het vormen van een nieuwe strategie op leren. Samen kijken we naar wat er mist in de huidige strategie en welke groei jullie willen doormaken. In drie sessies help ik jullie  een heldere blik vormen op jullie huidige situatie, de beoogde toekomst en hoe deze eerste twee jullie nieuwe realiteit bepalen.

Investering:

Vanaf €2997,- excl. btw.

Implementatie

 

Voor wie?

Voor organisaties die begeleid willen worden bij het implementeren van hun nieuwe strategie.

Wat doe ik precies voor je?

Ik begeleid jouw organisatie bij het implementeren van een nieuwe strategie of innovatie. Mijn aanpak hierin is hands-on en praktisch. Ik geloof namelijk dat je kunt vergaderen tot je een ons weegt, maar dat je pas echt leert door te doen. 

Investering:

Zodra ik een helder beeld heb van de beoogde implementatie stel ik een projectprijs voor. De investering hangt natuurlijk af van de grootte van de implementatie, maar je kunt denken aan een minimum prijs van €3497,- excl. btw.

Doe hier een aanvraag:
arrow&v

Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact op.

Ik denk graag met je mee.