Koffie?

Probleem 1:

Vaak krijg ik de vraag of ik een keer koffie wil drinken, wil meedenken of brainstormen. Nu vind ik koffie heel lekker, maar als ik overal op in ga, dan houd ik geen tijd meer over om te werken. Bovendien heb ik geleerd dat het losse en vrijblijvende van deze gesprekken voor ons beiden vaak niet efficiënt is. 

Probleem 2: 

Al zo lang ik me kan herinneren bedenk ik minstens 3 nieuwe bedrijven per dag. Mijn hoofd is een ideeën fabriek die veel sneller gaat dan ik kan uitvoeren. Enerzijds is dit natuurlijk heel fijn, want er is altijd inspiratie genoeg. Aan de andere kant vind ik het soms jammer dat er maar 24 uur in een dag zitten.  

Nu heb ik een hack bedacht!

Ik houd 1 op 1 sessies waarin je me gerichte vragen kunt stellen. Op deze manier krijg jij antwoord op je vragen en kan ik die constante stroom aan ideeën gebruiken om de wereld een beetje mooier te maken. 

Is dit anders dan coaching?

Jazeker! Bij coaching begeleid ik jou (meestal in meerdere sessies) naar een doel dat je zelf stelt. De thema's die hierbij aanbod komen zijn heel persoonlijk en gaan over hoe je je leven inricht. In een inspiratiesessie daarentegen mag je me 1,5 lang het hemd van het lijf vragen. Als coach begeleid ik je dus even op jouw pad. In een inspiratiesessie ben ik meer een human Google die je onderweg tegenkomt ;-)

 

Wat voor soort vragen kan ik je voorleggen?

Thema's die mensen vaak willen bespreken zijn:

  • Hoe kan ik dit toffe idee omzetten in een verdienmodel?

  • Hoe kijk jij als jongere (Generatie Z) naar deze uitdaging binnen mijn organisatie?

  • Als jij head of Learning and Development zou zijn in mijn bedrijf, wat is dan het eerste dat je zou veranderen?

  • Hoe vind je een goede mentor?

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

Als je hier enthousiast van wordt, kun je het aanvraagformulier hieronder invullen. Als we een datum gepland hebben, dan stuur ik je een korte vragenlijst. Van tevoren bekijk ik je website(s) en social media kanalen als dat relevant is. We spreken af in Amsterdam of via Skype als je dat fijner vindt.

Ik zorg voor lekkere koffie, jij neemt je laptop mee zodat je meteen aan de slag kunt. We gaan niet lullen (oké wel een beetje dus 😉), maar vooral poetsen!

Wat zijn de kosten?

Voor een sessie van 1,5 uur reken ik €250,- excl. btw. Als je geen budget hebt, dan denk ik graag met je mee, afhankelijk van je motivatie voor de sessie.

Plan een sessie:
arrow&v

Succesvol zijn als creatieve ondernemer hangt helaas niet alleen af van je creatieve talent. Ondernemen is een kunst op zich en Emma beheerst dit beter dan ik. Zij heeft gekeken hoe ik mijn krachten het beste in kan zetten en waar nieuwe mogelijkheden liggen. Het is verfrissend om Emma te horen brainstormen, er beginnen direct allerlei lampjes te branden bij haar!

Eva Leget - Fotograaf en vormgever

  • Instagram

Contact