top of page

Wat moet je met je leven?

Je zit vast.

Je bent niet blij met je leven zoals het nu is. Je bent gestresst en weet niet wat je wilt.Of je weet juist heel goed wat je wilt, maar je belandt steeds in oude patronen. Soms voel je het verschil tussen wat jij wilt en wat anderen van je verwachten amper.

Je bent klaar om hier doorheen te breken, om door te groeien naar het leven waar jij blij van wordt.

Ik help je verder.

Met coaching help ik je op weg naar het leven waar jij blij van wordt. Ik vertel je niet wat je moet doen, want jij bent de enige die jouw leven leidt en dus weet wat jij wil. Je stelt zelf doelen en ik begeleid je hierheen. Ik stel vragen, geef overzicht en benoem patronen die ik zie.

Een eindeloos coach traject waarin we het verleden helemaal uitpluizen? Daar geloof ik niet in. Mijn aanpak is helder, praktisch en doelgericht. Dat betekent niet dat we het niet over gevoel gaan hebben, maar wel dat we met beide benen op de grond blijven.

Pakketten:

Je bent jong en je wilt wat.

 

Voor wie?

Voor jongeren die niet weten in welk thema ze zich willen verdiepen. Wat is je passie? Of purpose? Waarschijnlijk loop je tegen dit soort vragen aan. Wat kan je eigenlijk goed? Waar krijg je energie van? Wat vind je leuk?

 

Het advies: ‘je moet gewoon doen wat je leuk vindt’ heeft je tot nu toe niet echt verder geholpen. Je weet namelijk niet wat dit is. Dat is eigenlijk het hele punt.

Investering:

€349,- excl. btw

De wereld ligt aan je voeten.

 

Voor wie?

Voor mensen die een vliegende start willen in hun carrière. Maar welke richting wil je op? Hoe vind je een balans tussen wat je nu en in de toekomst wilt? En zijn er ook dingen die je moet? Van jezelf, je omgeving, of wegens praktische redenen?

Investering:

 €497,- excl. btw.

Is dit het nu?

 

Voor wie?

Je hebt al aardig wat stappen in je carrière gezet, maar je bent lang niet zo gelukkig als je dacht dat je zou zijn. 

Je hebt al de nodige self help boeken gelezen, naar je ikigai en meer balans gezocht, maar een onrustig en onbehagen gevoel blijft. 

Investering:

€549,- excl. btw.

Hoe werkt het?

Traject

Een traject beginnen we met een telefonische intake van max. 20 min. In dit gesprek kijken we beiden of er een match is. Vervolgens spreken we een traject af van drie sessies. Na drie sessies kijken we terug op het traject tot dan toe en besluiten we het traject te verlengen, af te sluiten of ik kan je doorverwijzen naar een coach of therapeut in mijn netwerk.

Wat spreken we af?

Een sessie duurt 90 minuten. We spreken af op een locatie in Amsterdam die voor jou fijn is. Dit kan mijn kantoor zijn als je dat wilt.

Wat levert het me op?

Een opgeruimd hoofd, nieuwe inzichten en afhankelijk van de stappen die je zet: het behalen van je doel.

Wat maakt mij een expert?

Ik put mijn ervaring uit een coach opleiding die ik bij NONONS heb gevolgd en mijn eigen ervaring met het vormgeven van mijn eigen ontwikkelpad.

Een vrijblijvende intake plannen

Ik bel je snel!

Emma_byRachelleStoffels_20190520_1.2.jpg
bottom of page